PUMA TOURING BLACK MID S3 ESD SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS

40040 Ft tart. ÁFA

PUMA TOURING BLACK MID S3 ESD SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS Bakancsok 11
PUMA TOURING BLACK MID S3 ESD SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS 40040 Ft tart. ÁFA
  • Színbőr felsőrész
  • Üvegszálas orrmerevítő
  • Hajlékony kerámiaszálas köztes talp
  • ESD S3 SRC minősített

A Puma védőlábbelik egyik legkedveltebb terméke a touring bakancs, amely kiváló választás lehet mindennemű kültéri- és beltéri munkára egyránt. A divatmárkából kialakult munkacipő kínálat hordozza minden sajátosságát az utcai változatoknak, ennek köszönhetően a munkavédelmi bakancs nem csak strapabíró és kényelmes, hanem mindemellé divatos, ízléses megjelenést biztosít viselője számára.

A piacvezető minőséget támasztja alá a minőségi színbőr felsőrész, melyet acél helyett, egy üvegszálas orrmerevítő tesz biztonságossá a lesső tárgyak ellen.  A talpátszúrás elleni védelemért a hajlékony kerámiaszálas (ún. Fap) talpközép felel. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a cipő teljesen fémmentes, így a súlya is lényegesen kevesebb mint egy fémbetétes társáé.  Szellőzéséről egy speciális légáteresztő köztes talp gondoskodik, amely segít meggátolni a lábizzadást az egésznapos munkavégzés közben.

A gyártó a saját fejlesztésű MotoProtect csúszásmentes Duo-PU talp felel, ennek köszönhetően a cipő nem csak cseppálló(s3), hanem csúszásmentes (src) minősítést is kapott.

Finom vonalvezetés, keskeny lábforma, valamint kerekített sarokrész teszi különlegessé, fiatalossá és kényelmessé viselője számára. Fűzőrésze belső fűzéssel lett megoldva, a kiálló részek elkerülése érdekében.

További információk

Méret

, , , , ,